Category / Casa / Projecte / Sala_de_lectura / Vestidor

    Loading posts...
  • Casa (Begur)

    VESTIDOR I SALA DE LECTURA Seguint la voluntat de tindre un espai al màxim de blanc, i el desig del propietari d’aprofitar la llum natural. S’han instal·lat unes cortines tipus screen, per tal de difuminar, i controlar l’entrada de la llum. El sofà, la taula de centre i part de la llibreria segueixen la pauta…

  • Casa (Vallès Occidental)

    Interiorisme de casa moderna de línies rectes, cúbiques i pures amb grans obertures de finestrals que proporcionen gran quantitat de llum natural. Moblament de les habitacions i saló-menjador amb mobiliari i il·luminació de primeres marques italianes, sempre buscant tons i línies adequades a cada espai. Intervenció en el disseny de l’espai exterior, cobert i descobert,…

  • Casa (Alella)

    MOBILIARI VOLUMÈTRIC Casa situada en una urbanització d’Alella, amb vistes a mar de línies cúbiques i simples. La nostre intervenció ha estat en l’assessorament i disseny del mobiliari del menjador, seguint l’estil de la casa. Mobiliari lacat i detalls decoratius de vidre.

  • Casa (Santa Eulàlia)

    ESTAR INTEGRAL Casa situada al Vallès Oriental, en una zona de vistes privilegiades. La nostre intervenció ha estat en la realització d’un nou projecte de saló. Aquest projecte consta de l’assessorament d’un nou disseny de llar de foc, il·luminació, paviment, cortinatge i pintura juntament amb el disseny i subministrament del mobiliari, que consta de les…

  • Casa (Llavaneres)

    VIVENDA ARQUITECTURA SINGULAR Disseny de les diferents plantes de la casa emplaçada en un terreny amb desnivell i de formes geomètriques totalment asimètriques amb molts plans tant horitzontal com verticals. Intervenció en la primera planta en terreny amb accés directe a la piscina s’hi ha instal·lat una cuina d’estiu juntament amb una taula i sofàs…

  • Casa (Sant Feliu de Guíxols)

    En aquest habitatge, situat a Sant Feliu de Guíxols, la nostre intervenció va ser projectar tot el mobiliari, il·luminació, cortines, catifes… Amb la confiança que vàrem tenir tot l’equip de Joreva amb els propietaris, vàrem aconseguir el nostre objectiu; fer-ne una casa acollidora i funcional.

    Casa (Gavà Mar)

    El projecte consta d’una reforma i moblament d’una casa de 3 plantes, en el qual s’han realitzat nous folraments de paret, integrant portes i armaris com una sola pell. Lacat en un to beix bolet, per tal de donar llum i calidesa, incorpora algun detall de fusta natural. Il·luminació a partir de cornises d’Orac i…